dinsdag 31 augustus 2010

Blogcandy


Ik was zomaar eens rond aan het kijken op verschillende blogs, en kwam een blog tegen van Petra_de_Peffer. Een blog die het bekijken waard is. Ik kwam hier een berichtje tegen over een blogcandy, waar ik uiteraard voor wil gaan.
Zelf heb ik de Cuttlebug waar ik tevreden mee ben, dus ik ga een poging wagen voor mijn moeder. Ze heeft de Double Do, maar zou het liefst een machine willen waar ze bredere stanzen door kan doen.
Nou daar gaan we dan ''Een nee heb je, en een ja kan je krijgen''


maandag 30 augustus 2010

Inhaalslag

Zo, de bloempotten staan in de lak. Ik zal proberen de foto's er komende week op te zetten.
Van het weekend lekker mijn slag geslagen bij een hobbywinkel in Bergen op Zoom.
Mijn eerste Nestabilities gekocht! Ik ben er helemaal weg van, maar vind het stiekem toch jammer dat ze zo duur zijn.

Daarnaast nog wat bloemetjes en stickers gekocht. En trouwens ook mijn eerste floral punches gekocht. Ik vind er ene leuk resultaat uitkomen.

Nou nu de knutsels. Ik had een tijdje geleden 2 kaarten gemaakt, die ik nog op de blog moest zetten.

Ten eerste deze kaart gemaakt voor mijn nicht.


Ik vind het sinds kort erg leuk om met dit soort plaatjes te werken. Zoals jullie binnenkort zullen zien heb ik ze ook op mijn bloempotten.
Ten tweede het onderstaand kaartje. We hebben binnenkort ene bruiloft en ik had deze er alvast voor gemaakt. Het stempeltje komt van de action.




zaterdag 28 augustus 2010

Na een heerlijke vakantie...

Na een heerlijke vakantie is het weer eens tijd om te gaan scrappen. En ideeën heb ik op het moment in overvloed, nu nog de uitvoering.

Mijn moeder was donderdag jarig en vandaag vieren we dit met het gezin. Ik heb haar al enkele cadeau's gegeven, maar vandaag komt het leukste. Ze mag wat uit gaan zoeken in de hobbywinkel op onze kosten.

Vanmiddag gaan we vervolgens lekker aan de slag met het maken van een bloempot. Zoveel ideeën en maar 2 potten om te maken. Ik ben heel benieuwd naar de uitkomsten. We hebben in ieder geval een voorbeeld uit het tijdschrift mijn creatieve hobby! Één dezer dagen zien jullie de resultaten verschijnen.